$type=grid$c=3$m=0$sn=0$show=home

$type=carousel$cls=4$c=9$m=0$show=home

$hide=mobile$show=home

KINROOI HET WEER

Recept van de week: Dagschotel van ’t schip



Een vichysoise van Kinrooise bloemkool en prei met een potje seizoensgroenten en Ophovense ham met een vinaigrette van Kinders Meuledröpke met ambachtelijk Maaslands kruidenbrood en boter.

Benodigdheden (4 pers.)

  • 1 bloemkool 
  • 2 prei
  • boter
  • 1 grote aardappel
  • kippenbouillon
  • 12 sneden Ophovense ham
  • witte kool
  • Kinrooise appel
  • wortel
  • sla |azijn
  • olie
  • Meuledröpke
  • Maaslandse kruiden
  • bloem
  • gist
  • water
Smelt boter in de pan >>> Voeg de gesneden prei toe en laat even stoven >>> Voeg de gesneden bloemkool toe en voeg kippenbouillon toe tot alles onder water staat >>> Breng aan de kook met deksel >>> Als de soep kookt, voeg de gesneden aardappel toe en laat ± 15 min zacht koken >>> Pureer de soep >>>Salade van geraspte witte kool, wortel en appel >>> Maak een vinaigrette met olie, azijn en een scheutje Meuledröpke >>> Maak een brood door het deeg in een broodmachine te bereiden >>> Volg het gebruikelijke recept, maar in plaats van gewoon zout gebruik je 2 el maaslandse kruiden >>> Deel het deeg in 4 en bak de broodjes in een vorm in de oven >>> Serveer met (kruiden)boter.

Wil je de dagschotel van't schip alvast een keertje proeven? Dat kan, dit gerecht is verkrijgbaar bij Botel Ophoven.

$show=/p/streekproducten.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1

$show=/p/recepten.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1

$show=/p/restaurants.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/evenementen.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=home

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

events,16,faq,4,in de kijker,75,nieuws,68,nieuwsbrief,62,recepten,20,restaurants,12,streekproducten,26,VVV Kinrooi,28,
ltr
item
Asperges uit Kinrooi: Recept van de week: Dagschotel van ’t schip
Recept van de week: Dagschotel van ’t schip
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibGDYRTbz6BO79A9gEHkiVGz6gQ4h0JJQZpz3NGHD-PvTnPLzlan61fXiVgnBHdhzdwyLjs52u_R6sojXAJyRXkZyZULPwG1uK7OiGutl1ZplQwGO_zi9k3HEQtONUxTc_WjYgq4vwjnc5/s640/botel+foto+groentegerecht.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibGDYRTbz6BO79A9gEHkiVGz6gQ4h0JJQZpz3NGHD-PvTnPLzlan61fXiVgnBHdhzdwyLjs52u_R6sojXAJyRXkZyZULPwG1uK7OiGutl1ZplQwGO_zi9k3HEQtONUxTc_WjYgq4vwjnc5/s72-c/botel+foto+groentegerecht.JPG
Asperges uit Kinrooi
https://www.aspergesuitkinrooi.be/2019/04/dagschotel-asperges-kinrooi.html
https://www.aspergesuitkinrooi.be/
https://www.aspergesuitkinrooi.be/
https://www.aspergesuitkinrooi.be/2019/04/dagschotel-asperges-kinrooi.html
true
5196586728442941399
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy