Benodigdheden
- 150 gr Deense kabeljauw p.p.
- Panko (Japans broodkruim)
- visfond
- room
- hoeveboter
- Raz el Hanout kruiden
- aardappelmousseline
- busseltje lenteui
- 250 gr asperges p.p.
Stoof de lenteui aan in hoeveboter en meng onder de aardappel- mousseline. >>> Laat 1⁄2 visfond met 1⁄2 room inkoken tot een mooie saus en werk op met enkele klontjes koude boter. >>> Voeg een
koffielepeltje Raz el Hanout kruiden toe.>>> Kruid de kabeljauwrug met peper en zout en panneer in Panko. >>> Kook de asperges beetgaar in lichtgezouten water. >>> Bak de kabeljauwrug in olijf- olie. >>> Dresseer op bord en werk de asperges af met wat gekaarde boter en nootmuskaat.
Wil je dit aspergegerecht alvast een keertje proeven? Dat kan, dit gerecht is verkrijgbaar bij Restaurant De Bergerie!
koffielepeltje Raz el Hanout kruiden toe.>>> Kruid de kabeljauwrug met peper en zout en panneer in Panko. >>> Kook de asperges beetgaar in lichtgezouten water. >>> Bak de kabeljauwrug in olijf- olie. >>> Dresseer op bord en werk de asperges af met wat gekaarde boter en nootmuskaat.
Wil je dit aspergegerecht alvast een keertje proeven? Dat kan, dit gerecht is verkrijgbaar bij Restaurant De Bergerie!