Dag iedereen
Wij zijn Theo Simons en Gertrude Brouns. Voor 'Aspergeboer in de kijker' nemen wij jullie deze week graag even mee achter de schermen van onze boerderij.
Jullie vinden ons in de Nagelstraat. Daar leggen wij iedere dag, samen met onze kinderen, ons hart en onze ziel in onze job. Daarbij hebben we maar één doel: u het best mogelijke product geven!
Inmiddels zitten we toch ook alweer 37 jaar in het vak. Dan mag je toch al wel stellen dat er aan kennis en ervaring bij ons geen gebrek meer is. Van al die jaren activiteit in deze mooie sector onthouden we toch vooral de steeds wederkerende klanten. Zij komen van heinde en verre speciaal voor onze producten. De vreugde die deze klanten uitstralen, dat is onbetaalbaar. Daarvoor doen wij het.
Maar een iets is ons toch altijd bijgebleven. Op een dag, een paar jaar geleden, kregen wij het verzoek van een palliatieve klant om hem toch nog een keertje een paar van onze asperges te bezorgen. Dat ons product de laatste wens van een klant kan en mag zijn, ja, daar worden wij even stil van...
Natuurlijk koken we zelf ook graag met asperges. De mogelijkheden met dit product zijn dan ook oneindig. Op z'n Vlaams, gestoofd in goede boter of gegarneerd met gerookte zalm. Het kan gewoon allemaal!
Maar wat je er ook mee maakt, voor ons blijven de Kinrooise asperges toch de absolute top. Door de licht zoete, niet-bittere smaak en het romige aroma onderscheiden ze zich van andere asperges. Dat ze maar een beperkte periode beschikbaar zijn, maakt het product nog unieker.
Wij gaan intussen nog even door met het telen van asperges. Onze pensioenleeftijd komt er bijna aan, maar het genot dat we ervaren in het werken met dit product zorgt er toch voor dat we graag nog even doorgaan.
Hebben jullie al zin gekregen in asperges? Ga zeker eens kijken bij De Bergerie in Ophoven, De Leeuwerik in Aldeneik of bij De Buren in Maaseik. Absolute aanraders!
Dank jullie wel voor het lezen en tot snel.
Groetjes
Theo, Gertrude, Evy, Stefan & Wouter
Wij zijn Theo Simons en Gertrude Brouns. Voor 'Aspergeboer in de kijker' nemen wij jullie deze week graag even mee achter de schermen van onze boerderij.
Jullie vinden ons in de Nagelstraat. Daar leggen wij iedere dag, samen met onze kinderen, ons hart en onze ziel in onze job. Daarbij hebben we maar één doel: u het best mogelijke product geven!
Inmiddels zitten we toch ook alweer 37 jaar in het vak. Dan mag je toch al wel stellen dat er aan kennis en ervaring bij ons geen gebrek meer is. Van al die jaren activiteit in deze mooie sector onthouden we toch vooral de steeds wederkerende klanten. Zij komen van heinde en verre speciaal voor onze producten. De vreugde die deze klanten uitstralen, dat is onbetaalbaar. Daarvoor doen wij het.
Maar een iets is ons toch altijd bijgebleven. Op een dag, een paar jaar geleden, kregen wij het verzoek van een palliatieve klant om hem toch nog een keertje een paar van onze asperges te bezorgen. Dat ons product de laatste wens van een klant kan en mag zijn, ja, daar worden wij even stil van...
Natuurlijk koken we zelf ook graag met asperges. De mogelijkheden met dit product zijn dan ook oneindig. Op z'n Vlaams, gestoofd in goede boter of gegarneerd met gerookte zalm. Het kan gewoon allemaal!
Maar wat je er ook mee maakt, voor ons blijven de Kinrooise asperges toch de absolute top. Door de licht zoete, niet-bittere smaak en het romige aroma onderscheiden ze zich van andere asperges. Dat ze maar een beperkte periode beschikbaar zijn, maakt het product nog unieker.
Wij gaan intussen nog even door met het telen van asperges. Onze pensioenleeftijd komt er bijna aan, maar het genot dat we ervaren in het werken met dit product zorgt er toch voor dat we graag nog even doorgaan.
Hebben jullie al zin gekregen in asperges? Ga zeker eens kijken bij De Bergerie in Ophoven, De Leeuwerik in Aldeneik of bij De Buren in Maaseik. Absolute aanraders!
Dank jullie wel voor het lezen en tot snel.
Groetjes
Theo, Gertrude, Evy, Stefan & Wouter