$type=grid$c=3$m=0$sn=0$show=home

$type=carousel$cls=4$c=9$m=0$show=home

$hide=mobile$show=home

KINROOI HET WEER

Dit is onze nieuwe Aspergekoningin!

Goedemiddag beste lezer,
Goedemiddag aspergeliefhebber,

Mijn naam is Bente en vanaf zaterdag 4 mei 2019 mag ik mezelf officieel de nieuwe Aspergekoningin van Kinrooi noemen.

Als geboren en getogen inwoner van Molenbeersel draag ik Kinrooi natuurlijk een warm hart toe. Het is een schitterende gemeente, waar ik graag woon en waar het leven leuk is. Ik woon er samen met mijn zusje, Yara, en mijn ouders. Toen ik een aantal weken geleden te horen kreeg dat ik de nieuwe Aspergekoningin mocht worden was ik natuurlijk ontzettend gelukkig. Ik weet dat asperges voor Kinrooi een absolute troef zijn en ik ben blij dat ik daar nu deel van mag uitmaken. En geef nu zelf toe, welk 16-jarig meisje zou niet gelukkig zijn als ze het gezicht mocht zijn van het Kinrooise uithangbord dat wij hier wel eens ‘het witte goud’ noemen?

Het komend jaar hoop ik vooral veel plezier te beleven en veel nieuwe mensen te leren kennen. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om een goede ambassadrice te zijn voor ons witte goud en iedereen ervan te overtuigen dat Kinrooi dé Aspergegemeente van Vlaanderen is. Trouwens, intussen probeer ik zelf ook regelmatig eens iets klaar te maken met asperges. Het liefst van alles eet ik aspergebitterballen of aspergesoep. Mijn oma kan dat zó lekker klaarmaken en sindsdien ben ik er echt verzot op. Ooit heeft ze eens een ganse kom soep voor me gemaakt, die mijn zus mee naar huis moest nemen. Natuurlijk vergat Yara die kom in de auto… Met pijn in het hart heb ik alle soep moeten weggooien… Gelukkig was oma daar snel met een nieuwe poging!

Ik kijk er naar uit jullie allemaal te leren kennen en wens jullie een schitterend aspergeseizoen!

Groetjes
Bente

$show=/p/streekproducten.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1

$show=/p/recepten.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1

$show=/p/restaurants.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/evenementen.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=home

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

events,16,faq,4,in de kijker,75,nieuws,68,nieuwsbrief,62,recepten,20,restaurants,12,streekproducten,26,VVV Kinrooi,28,
ltr
item
Asperges uit Kinrooi: Dit is onze nieuwe Aspergekoningin!
Dit is onze nieuwe Aspergekoningin!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcGNZIDyN7ezy5Owy8eCmej0Z4bkt6rSjqshBLL-xQW1cKoQrkI2dmuGGtQkhR7SKXsc7X8VSWiGamAJza-OTlgSFeMxiFZ6jQ6ttspsQS8fUcsmpQ1VfZV__jHLGrnlPnilMrx9AHrWkd/s640/Toerisme+Kinrooi-Aspergekoningin-20190410-hr-038.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcGNZIDyN7ezy5Owy8eCmej0Z4bkt6rSjqshBLL-xQW1cKoQrkI2dmuGGtQkhR7SKXsc7X8VSWiGamAJza-OTlgSFeMxiFZ6jQ6ttspsQS8fUcsmpQ1VfZV__jHLGrnlPnilMrx9AHrWkd/s72-c/Toerisme+Kinrooi-Aspergekoningin-20190410-hr-038.jpg
Asperges uit Kinrooi
https://www.aspergesuitkinrooi.be/2019/05/dit-is-onze-nieuwe-aspergekoningin.html
https://www.aspergesuitkinrooi.be/
https://www.aspergesuitkinrooi.be/
https://www.aspergesuitkinrooi.be/2019/05/dit-is-onze-nieuwe-aspergekoningin.html
true
5196586728442941399
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy