Een groepje vrienden van Roosteren beleefde Kinrooi in zijn
verschillende facetten. Eerst brachten ze een bezoekje aan schutterij St. Martinus
Kinrooi om op de bölkes te schieten. Vervolgens
serveerden Linda en Johan een open-lucht-brunch op hun aspergebedrijf. Een
typische kennismaking, rondleiding en
workshop maakten van dit uitstapje alvast een heus spektakel. Daarna ging het
richting Keijersmolen waar ze even terug gingen in de tijd. De dag werd afgesloten met een aspergediner. Kinrooi,
aspergegemeente-schutterijgemeente-molengemeente…
$type=grid$c=3$m=0$sn=0$show=home
$type=carousel$cls=4$c=9$m=0$show=home
$hide=mobile$show=home
$show=/p/streekproducten.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1
$show=/p/recepten.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1
$show=/p/restaurants.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1
$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1
$show=/p/evenementen.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1
$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1
$show=/p/faq.html
[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html
$show=home
[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post
/fa-envelope-o/ INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
/fa-clock-o/ MEEST RECENTE UPDATES$type=blogging$m=0$cate=0$sn=0$rm=0$c=7$va=0$show=post
/fa-fire/ TRENDING DEZE MAAND$type=one$hide=post
-
Hoeve ‘t Bommesaarke Henckens Leo en Snijkers Carine, Kessenicherweg 27, Geistingen Dagelijks vers fruit en groenten, ook asper...
-
Het recept van deze week kregen we van Yves Aerts, chef kok van Amitié, een van de nieuwe pareltjes in...
-
Hallo, mijn naam is Jos Franssen en als eigenaar van Hotel-Restaurant De Spaenjerd, ben ik zeer blij dat we vanaf zaterdag onze deuren wee...