Benodigdheden:
- 7 asperges
- 7 scampi's
- grijze noordzeegarnalen
- peterselie
- lenteuitjes
- broccoli
Hollandaise saus:
- 250 g boter
- 2 eieren
- 2 el water
- citroensap
- cayennepeper
Werkwijze:
Schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water. >>> Pel de scampi, haal het darmkanaal eruit en kruid ze. Bak ze kort aan. >>> Klop de eigelen in de vorm van een acht samen met water tot een luchtige massa, voeg er vervolgens langzaam de geklaarde boter aan toe en werk af met cayennepeper en het citroensap. >>> Leg de asperges op een bord (kopjes in dezelfde richting), werk af met de scampi, garnalen en de hollandaisesaus en bestrooi het geheel met lenteuitjes en peterselie.Wil je dit gerecht alvast een keertje proeven? Dat kan. Dit gerecht is verkrijgbaar bij Bistro Chez Vie in Kinrooi.